How can we help you?

 > Babymassage

Babymassage

Ik ben tevens docente babymassage. Als u dat wenst dan wil ik u die aanleren vanaf de leeftijd dat uw kleintje 6 weken is. Het belangrijkste effect is dat de band tussen u en uw baby versterkt wordt en dat u leert zijn/haar lichaamstaal beter te begrijpen. De massage heeft een kalmerende invloed op het hele organisme, de tastzin wordt beter ontwikkeld, waardoor de baby leert met vertrouwen en zachtheid te reageren. Dit vertrouwen vormt een goede basis voor het opbouwen van een hechtingsrelatie.

Door uw baby regelmatig te masseren slaapt hij/zij rustiger en dieper, de spijsvertering wordt beter, darmkrampjes en overstrekking verminderen. Er is tevens een daling van de hoeveelheid stresshormonen, stijging van het hormoon oxytocine.

Babymassage is voor elke baby geschikt en in het bijzonder geschikt voor kindjes die veel huilen en last hebben van darmkrampjes, erg gespannen of gevoelig zijn of zich overstrekken. Ik leer de babymassage aan bij jullie thuis in eigen vertrouwde omgeving rond welk tijdstip jullie het wensen.

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.