How can we help you?

 > Borstvoeding

Borstvoeding

Borstvoeding is de aanbevolen voeding voor pasgeboren baby’s. Borstvoeding biedt naast fysiologische ook psychologische voordelen.

Aanbeveling:

* Uitsluitend borstvoeding gedurende minstens de eerste 6 levensmaanden verdient actieve aanbeveling. Bijvoeden met suikerwater of kunstvoeding tijdens de eerste levensdagen wordt afgeraden

* Bij uitsluitend borstvoeding is bijvoeding voor de leeftijd van 6 maanden overbodig

Voorbereiding tijdens de zwangerschap

Vrouwen die goed voorbereid werden tijdens de zwangerschap kunnen zich een goed beeld vormen van wat gaat komen, en gaan aan aangename borstvoedingsperiode tegemoet

Als lactatiekundige biedt ik jullie een aantal borstvoedingsconsultaties aan. Tijdens de infosessie kan ik je vragen beantwoorden. Met behulp van een borstvoedingspop kan je het aanleggen van je kindje al eens oefenen, dit ondersteunt met gericht advies. Ik doe ook mijn best om de meest wetenschappelijk en duidelijk onderbouwde adviezen te geven die bijdragen tot een goed borstvoedingsbeleid.

Meer en meer moeders kiezen voor borstvoeding. Het is het mooiste wat je je baby kan geven. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend om borstvoeding van in het begin goed te laten verlopen. Indien je borstvoeding geeft, maar het loopt niet zoals je had verwacht, kan je beroep doen op de lactatiekundige. De redenen kunnen heel uiteenlopend zijn, maar ook voor steun en aandacht kan ik veel voor jou betekenen. Bij welke problemen kan je op mij als lactatiekundige beroep doen?

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.