How can we help you?

 > Wie is Anne Coopman?

Wat houdt mijn beroep als vroedvrouw in?

Zelfstandige vroedvrouw
Lactatiekundige
Dunstan babytaal-trainer
Docent babymassage
Baby-en kinderslaapcoach
Zwangerschapsmassage

Over Anne Coopman

Ik ben vroedvrouw, lactatiekundige en heel belangrijk mama van Maxim en Laure.

Vroedvrouw zijn voelt voor mij niet als een beroep. Het is iets wat ik met heel veel passie beleef. Enthousiast, gemotiveerd en met veel verwondering voor deze unieke gebeurtenissen ga ik graag met jullie op weg tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraamperiode, met aandacht voor jullie persoonlijke wensen, overtuigingen, onzekerheden en vragen.

Ik werk zelfstandig in een omgeving waar een natuurlijke benadering en een bewuste beleving van zwangerschap en bevalling centraal staat. Ik wil ouders begeleiden tijdens een unieke periode in hun leven, hen eerlijk informeren en het vertrouwen in hun eigen lichaam versterken. Waar je ook woont; iedereen is welkom in mijn praktijk voor deskundig advies, steun en zorg. Ik doe mijn praktijk alleen wat als voordeel heeft 1 visie, 1 raad en geen verwarring. Ik reken geen kilometervergoeding aan. Ik ben altijd bereikbaar via mijn mobiele telefoon, 24u op 24u 0485/58.81.32 .

Iemand waar je alle mogelijke vragen – hoe futiel ze ook lijken – met gerust geweten op kan afvuren, dát is de vroedvrouw!

Wanneer een zwangerschap onverhoopt misloopt, sta ik jullie als ouders graag bij in de verwerking van een verdrietig en emotioneel gebeuren. Deze begeleiding is onlosmakelijk verbonden met mijn beroep als verloskundige.
Zijn jullie zwanger en op zoek naar 1 op 1 begeleiding, veel persoonlijke aandacht, alle ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën en extra ruime consulten, neem dan contact met mij op.

Hoelang kan je van mijn diensten gebruik maken?

0-1 jaar

De kraamperiode omvat slechts de eerste periode van 6 weken na je bevalling. Best mogelijk dat je na die periode nog vragen hebt, of dat je graag verdere begeleiding wil van mij als vroedvrouw/lactatiekundige. Je wenst advies over de slaap, de voeding, regelmaat en rust, opnieuw gaan werken. Ik beantwoord deze vragen maar ik je kan ook intensiever begeleiden. Indien je 10 postnatale beurten reeds opgebruikt zijn heb je dan wel een voorschriftje nodig van je huisarts, kinderarts of gynaecoloog.

wie is Anne Coopman

Vroedvrouw Anne Coopman

Ik ben een zelfstandige geconventioneerde vroedvrouw.

Kiest de vroedvrouw bovendien voor de derdebetalersregeling, dan wordt zij voor alle actes (met uitzondering van de prenatale activiteiten) rechtstreeks door uw mutualiteit betaald. Voor meer informatie over de derdebetalersregeling kan u bij uw vroedvrouw terecht.

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.